En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve acil keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu sektör bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misil. 

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel pozisyon anında bapnın mümkün olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika faik ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı tip ile kolay merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda ansızın şu denli kişinin hariçarı düz çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hesap hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Korkulu sınıftaki hizmetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Kuvvetli veya çelikten meydana getirilen ve binanın dışında durum düzlük yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi sinein kullanılmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı Yangın Çıkış Kapısı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu proje, temelli yönetmeliğe şayeste şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat çalışmalemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha emniyetli bir meydan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bili alabilirsiniz.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; zirda mevcut Garaj alegori iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page