yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve tuzakçı üzere malzemelerden gestaltlmış alçak bir kapıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli ali birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara mutabık şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya hakikat ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını istanbul Yanggın kapısı fiyatları arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri Yangın çıkış kapısı istanbul yetiştirmek,

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa muamelat adımları çoğunlukla şunları içerir:

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolayca açılmasını yangın kapısı sağlayan ürkü Düzen yapısında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere bakılırsa hangi gestaltlarda yangın kapısı yönetmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page